HULP NODIG MET UW ADS CAMPAGNE?

Google Ads-campagne laten verbeteren

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten & optimaliseren van zowel nieuwe als bestaande Ads campagnes. Bent u zelf al begonnen met uw Ads campagne maar valt het tegen? Laat uw Ads campagne uitbesteden aan onze AdWords specialisten. Met onze kennis en vakmanschap gaat u gegarandeerd geld besparen met uw eigen Ads campagne! Interesse? Neem contact met ons op.

HOE MAAK IK DE JUISTE KEUZE

Wat bepaalt het bedrag van het maandelijks beheer?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Het maandelijkse beheer van een complexe campagne voor een webshop waarbij per product wordt geoptimaliseerd op ROAS (Return on Ad Spent) kost meer tijd dan een kleinere campagne voor een ZZP of MKB’er. De meeste Google-Ads klanten maken gebruik van ons standaard prijs van €95 euro (excl. btw) per maand. Daar bovenop komt dan het campagnebudget. (Daarmee “koop” je klikken in bij Google) maar dat betaal je rechtstreeks aan Google Ads.

WIJ BEANTWOORDEN AL UW VRAGEN.

Wat wordt er maandelijks gedaan?

Uiteraard wordt er op advertentiegroep niveau en campagneniveau naar de kosten per conversatie gekeken. Leveren bepaalde zoekwoorden ook daadwerkelijke klanten op of kosten deze woorden alleen maar geld? Maandelijks schaven wij de campagne bij, waardoor de ROI (Return on Investment) toeneemt. Daarnaast wordt de campagne uitgebreid met nieuwe prikkelende advertenties om de kwaliteitsscore te verbeteren, wordt u voorzien van tips om de landingspagina zo goed mogelijk aan de sluiten aan de advertenties en houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

GOOGLE ADS KOSTEN

Zijn de abonnementskosten afhankelijk van het campagnebudget in Google Ads?

Nee! Je betaald een vast bedrag voor het beheer van jouw Ads campagne. Ongeacht het budget wat je uitgeeft in Google Ads. Dit maakt ons onafhankelijk van Ads of Bing en dat betekend dat wij enkel kijken naar jouw winst. Als de winst kan stijgen door het campagnebudget iets naar beneden te schroeven, dan doen wij dat.

ONZE KRACHT

Waarom wij zoveel goedkoper zijn?

Goedkoop zijn wij niet, €95 euro (excl. btw) per maand is nog altijd veel geld. Het voordeel is echter dat wij geen groot kantoor hebben, geen dure accountmanagers hebben en geen dure lease-auto’s voor de deur hebben staan. Daarom kunnen wij de kosten laag houden en zo toegankelijk houden voor elke ondernemer. U betaald enkel voor het werk wat wij doen! Wel zo netjes!

Instellen Campagnebudget

Laat uw bestaande campagne optimaliseren! €95,- p/m

Instellen advertentieplanning

SUPER SNEL EN HELEMAAL GRATIS !

Gratis Google Ads-audit aanvragen

Meer info? Bel ons!!